Ana Nikolić uči ćerku jahanju! Pevačica odvela Taru u konjički klub

Autor:

Zabava

27.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić ljubav prema konjima prenela je na ćerku Taru, koju želi da upiše u školu jahanja. Ponosna mama je učila ćerku jahanju kako bi se na prvom času što bolje snašla.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ana Nikolić

Naime, pevačica je svojoj mezimici priredila druženje sa plemenitim životinjama kako bi se što pre navikla na njih. Nikolićeva je prva zajahala, a sve je zabeležila kako bi se pohvalila pratiocima na Instagramu.

- Kakvo uživanje danas - napisala je pevačica na društvenim mrežama u opisu slika sa ergele, a na njenom licu mogao se videti osmeh zadovoljstva i sreće.

Ćerka, koju Ana ima iz braka sa Stefanom Đurićem Rastom, jako se obradovala novom iskustvu, a u pratnji iskusnih jahača Tara se popela na konja, a ponela je i zaštitnu opremu radi mera bezbednosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamina neustrasiva devojcica....❤️?‍♀️

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jul 26, 2020 at 6:16am PDT

Mama i ćerka prošetale su stazom, a zanimljivo je da je devojčica na prvi pogled zavolela jahanje, nije se plašila, a i vrlo je graciozno izgledala na konju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakvo uzivanja danas...u “Horse land-u”....?❤️Hvala na gostoprimstvu....

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jul 25, 2020 at 4:32am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading