ANABELA PRESAVILA TABAK! Đoganijevi na sudu zbog ŠOKANTNIH TVRDNJI I IZJAVA!

Autor: Blic

Zabava

26.07.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je treća sezona rijalitija "Zadruga" okončana, Anabela Atijas još uvek nije stavila tačku na odnose sa porodicom Đogani, a to će, kako je ispričala u emisiji "deToxic", uraditi na sudu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Podsetimo, Anabela Atijas je prethodnih pola godine provela na imanju u Šimanovcima ne bi li svela račune sa ćerkom Lunom Đogani i bivšim suprugom Gagijem, a verni pratioci ovog TV formata su je nagradili četvrtim mestom u finalu.

Ipak, pri povratku u svoju svakodnevicu, pevačica se susrela sa brojnim optužbama koje su članovi porodice Đogani izneli na njen račun u želji da odbrane Gagija, te je Anabela rešila da pravdu potraži na sudu.

 Ja nikada nisam imala problem sa njima, samo sam imala potrebu da kažem kako stvari stoje. Njihovi navodi su potpuna budalaština. To su laži za koje ću pravdu morati da potražim na sudu. Institucije moraju da rade svoj posao, posebno kada su takve klevete u pitanju. Koliko znam, optužena sam da sam svoju decu vezivala za radijatore, tukla i slično - izjavila je Atijasova za "deToxic" tik pre odlaska na odmor u Hrvatsku, dodajući:

 

- Ne znam tačno ko je davao izjave. Čula sam samo da je to došlo od porodice. Ne znam da li je u pitanju ona (prim.aut. Nađa Đogani, Gagijeva sestra) ili brat (prim.aut. Đole Đogani) jer sam izašla iz rijalitija i nisam pročitala nijedan članak. Ne želim da gledam ili slušam bilo šta vezano za to jer ne želim da život trošim na to. Pozvala sam advokaticu i rekla joj da sve pronađe sve što treba da se objasni u institucijama kao što je pravosuđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading