(VIDEO) PO KODEKSU ULICE NAPRAVIO JE GREŠKU, JOŠ JE DOBRO PROŠAO: Kristijan prokomentarisao javno poniženje Ivana Mitrovića Bize

Autor: Republika

Zabava

24.07.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoki momak devedesetih godina Kristijan Golubović prokomentarisao je na svom Fejsbuk profilu video snimak javnog ponižavanja njegovog suparnika iz Kruševca Ivana Mitrovića Bize.

RepublikaFoto: facebook.com/Kristijan Kiki Golubovic
Kristijan Golubović

Komentarišući šokanti snimak koji je Republika objavila, a na kome se vidi kako nepoznate osobe maltretiraju samozvanog kruševačkog dona, Golubović je oceno da je Biza "dobio šta je zaslužio".

- Po kodeksu ulice napravio je veliku grešku, dobro je i prošao. Zato što se mešao u stvari koje nisu njegov fah - rekao je Kristijan u lajv snimku na Fejsbuku i dodao:

 
- Ne možete da budete don Kruševca samo na jeziku, morate da budete i na delu. Pošto on nije nikakav don, dobio je šta je zaslužio. I treba da se izvini tim ljudima tamo, što je s**o i jeo go*na tamo - ispričao je Kristijan.

Šta je još rekao, pogledajte u snimku.

  Posted by Kristijan Kiki Golubovic on Friday, July 24, 2020

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danilo

26.07.2020 10:13

Pizda raspala!!!..on priča o kodeksima,a šalje grupu na bolesnog čoveka!!!