U ŽIVOTU ME ODRŽAVAJU SAMO DECA: Ovako izgleda udovica Ekrema Jevrića i priča se da ulazi u rijaliti!

Autor:

Zabava

24.07.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šoumen i rijaliti zvezda Ekrem Jevrić preminuo je iznenada u martu 2016. godine, a iza sebe je ostavio suprugu Igbalu Jevrić i četvoro dece.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Alen Kolenovic
Ekrem Jevrić

Nakon ove tužne vesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pesmu, te da uskoro postaje pevačica. Međutim, ona je to demantovala.

- Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac - rekla je Igbala svojevremeno za "Fokuspress" i dodala:

- Mnogi ljudi su poverovali da je to istina da ja želim u rijaliti i da postanem pevačica. Ranije sam dok je Ekrem bio živ ćutala dok su nam izmišljali razne laži. Taj Ali King nije naš porodični prijatelj i Ekrem je s njima prekinuo sve odnose nakon laži koje je pričao. On je pre nekoliko godina dolazio kod nas i snimao sa Ekremom duet, a i u nekom njihovom spotu sam se i ja pojavljivala. Sad on to izgleda želi da iskoristi i da preko mrtvog Ekrema ponovo stiče popularnost. Ukoliko bilo šta objavi, mimo moje pismene dozvole, ja ću ga tužiti. Molim ga da me ostavi na miru - navela je ona.

- Ima li ko da mene i moju decu zaštiti. Zbog čega mi udaraju na obraz da ja samo dva meseca nakon Ekremove smrti snimam pesme i idem u rijalitije. Mene u životu, otkako je Ekrem umro, održavaju moja deca. Mi svakodnevno plačemo i nije nam do pesme. Ekremova smrt nas je zatekla i još se nismo povratili. Imao je samo 55 godina - zaključila je Igbala Jevrić tada za "Fokuspress" .

RepublikaFoto: e-stock

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading