Karleuša snima pesme, ali fanovi joj ne veruju: JK ušla u studio samo da se slika! Baš kao i pre pet godina!

Autor:

Zabava

24.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karlueuša pod uticajem negativnih komentara koje svakodnevno dobija, ali i najave njenog producenta Zorana Birtaševića da više nema snage da se bori sa njenim ispadima, navodno je počela da snima novi album.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Jelena Karleuša

Naime, Diva je posle osam godina ušla u muzički studio i kako je ona objavila na svom Instagram profilu, nove pesme se krčkaju. Pozirala je sa slušalicama na ušima u provokativnom izdanju, ali fanovi su, i pored fotke koja je dokaz, i dalje sumnjičavi. Jedan od njih je napisao da je Jelena ušla u studio i samo ispozirala, kao što radi poslednjih pet godina, i tako zavarava svoju vernu publiku i fanove koji skoro deceniju čekaju njen novi album.

- Fanovi više ne veruju Karleuši jer se bezbroj puta slikala i snimala u istom tom studiju, istoj gluvoj sobi i najavljivala čuda. Ništa od toga se nije obistinilo sve do sada. U pitanju je studio ekipe Atelje trag, koji su radili njene najveće hitove, a "Insomnia" je jedan od najvećih. Neko vreme nisu bili u dobrim odnosima, ali i to se sredilo. Ona je do sada najavljivala albume, a da su svi snimljeni, imala bi svake godine po jedan - napisao je jedan od Karleušinih fanova, pa dodao:

 

Najavljivani su dueti sa Dadom Polumentom, sa MC Sajsi, Lapsus bendom, mnogo solo pesama koje se nikada nisu desile, kaže pevačicin fan

- Najavljivani su dueti sa Dadom Polumentom, sa MC Sajsi, Lapsus bendom, mnogo solo pesama koje se nikada nisu desile. Što je najgore, ona ima toliko toga snimljenog, ali na samom kraju odustane i neće da izbaci pesmu. Osam godina je prošlo od poslednjeg kompletnog albuma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Učešće u žiriju "Zvezda Granda" doprinelo je njenom opstanku na estradi i bez aktuelnih i novih pesama. Jelena je poslednje spotove snimila takođe pre osam godina za pesme sa albuma "DIVA". U međuvremenu je imala dve singl pesme "Ostavljam te" i "Bankina", koje takođe nije ekranizovala, već snimila samo art-workove u "Grandovom" studiju. Njeni fanovi smatraju da zvezda njenog ranga to sebi ne sme da dopusti. Razumeli su haos koji joj se dešavao u privatnom životu, ali oni, sudeći po reakcijama i komentarima, više neće ništa da čekaju.

 

Nakon ovoga pokušali smo da stupimo u vezu sa Jelenom i njenim PR timom, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na naše pozive.

Producent i menadžer zapalio iz Srbije!

Jelena Karleuša navodno snima pesme, a njena desna ruka Zoran Birtašević nije tu da bude uz nju. On je nakon Tviter skandala u kome je naveo da ne može više i da će otići u prevremenu penziju, kao i da su im zbog njene ishitrenosti zatvorena sva vrata otišao u Ameriku.

- Zoran je umoran od svega. Muka mu je od cele ove situacije i nije mogao više da sedi u Srbiji. Spakovao je stvari i otišao u Njujork. To je čudno jer on mora da isprati sva dešavanja u studiju. Nešto tu ne valja. Ili ona samo blefira da snima pesme ili su se gadno pokarabasili - kaže izvor blizak ovom, do sada, pobedničkom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nole

24.07.2020 07:42

Prevatant.

NBg

25.07.2020 07:14

I ovo što je snimila do sada... Previše je! Kada prestane da krešti i histeriše, da nešto i prija ušima.. Možda, jednoga dana, kada odraste.. Prestane da se bavi elitnom p........... m. Zahvaljujući Popoviću opstaje