SEVE SKINULA BURMU: Definitivno kraj braka sa Igorom?!

Autor: Stars

Zabava

23.07.2020

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić rešila je da se i sudski razvede od Igora Kojića, s kojim ne živi već tri meseca.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina i Igor

Hrvatska zvezda već je kontaktirala svog advokata i saopštila mu kako želi da i zvanično stavi tačku na brak sa sinom Dragana Kojića Kebe, što znači da će tužba uskoro biti predata sudu. Prema pričama iz hrvatskih estradnih krugova, pevačica i njen muž nikako ne uspevaju da izglede narušene odnose iako povremeno komuniciraju preko telefona.

Njihovi razgovori navodno se svode na to da Severinu suprug ubeđuje da ostanu zajedno i da još jednom razmisli o brakorazvodoj parnici, ali je ona neumoljiva. Igor je čak imao nameru da otputuje kod nje u Zagreb još pre mesec dana i da razgovaraju u četiri oka, ali je ona i to odbila.

 
Očigledno je da su poslednja dešavanja, odnosno svađa između Severine i Igora koja se desila dok je ona boravila u Beogradu tokom pandemije koronavirusa, bila samo kap koja ja prelila čašu. Kako je i sama navela na društvenim mrežama, u sukob su umešani i Kojićevi roditelji, Keba i njegova supruga Olja. Kada je Igor na Instagramu napisao da su mediji zajedno sa Milanom Popovićem krivi što stalno pišu da je njegov brak u krizi, pevačica mu je javno odbrusila.
RepublikaFoto: e-stock

- Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je Severina ispod objave svog muža, koju je kasnije izbrisala.

Dok je Igor u Beogradu sa ocem i majkom, njegova još uvek zakonita žena polako se vraća koncertima. Ponovo sarađuje sa starim menadžerom Tomicom Petrovićem, koji inače nije u dobrim odnosima sa njenim suprugom, a nedavno su njih dvoje viđeni zajedno na nastupu u Splitu.

Mediji koji su pratili koncert prvo su uočili da Severina više ne nosi burmu na ruci, koju je stavila na venčanju u Istarskim balama pre pet godina. To samo potvrđuje saznanja da je bračni par Kojić na korak do razvoda i da je Severina inicira takav ishod, s obzirom na to da svojim postupcima u javnosti jasno na to ukazuje, dok se Igor trudi da demantuje takve navode.

Povodom ovih navoda pevačica se nije oglasila. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading