TRAUME VUČE IZ DETINJSTVA! Udarala sam ga, molila da prekine: Kijin otac se krvnički iživljavao nad njenom majkom, dok je ona sve to gledala!

Autor:

Zabava

23.07.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar i ranije je govorila o tome da je njen otac, pokojni Miloš Kockar često fizički mučio njenu majku Nadicu Zeljković, ali nikad nije ulazila u detalje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Koliko je za nju to bolna i teška tema, videlo se u emisiji "Glamur" kad je zaplakala dok je pričala kako je kao dete gledala prebijanje svoje majke dok je pokušavala da je odbrani.

 
- Bila sam jako mala, gledala sam kako tata prebija mamu. Sećam se, bila sam jedva iznad njegove butine visoka, udarala sam ga, molila da prekine... Mama je nosila naočare, pa joj se od udarca zabilo parče stakla ispod oka. Rekli su joj da je imala sreće, jer je mogla gore da prođe. Često sam govorila, ništa mi ne treba kad nemam tatu. A kad sam otišla u bolnicu, rekao je: "Šta će ona ovde, ona nije moja ćerka" - kroz suze je pričala Kija za Hepi TV.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica, Kijina mama

Osim toga, iznela je i mnogo do sada nepoznatih detalja iz života svojih roditelja za koje je rekla da su obeležili njen život.

Podsetimo, Miloš Kockar preminuo je pred kraj "Zadruge 1", u kojoj je njegova ćerka pobedila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srđan

23.07.2020 13:37

Teško je to detinjstvo.

mika

24.07.2020 11:23

Posledice ostavljaju trag na deci.