BORI SE SA KORONOM A PEVAC MU NE POSUSTAJE: Era Ojdanić se oglasio iz bolnice, u ozbiljnom je problemu!

Autor: alo

Zabava

23.07.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Andrija Era Ojdanić, koji se nalazi u bolnici zbog koronavirusa, požalio da mu u izolaciji fale žene.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Era Ojdanić

Poznat kao veliki šmeker i zavodnik, Ojdanić je sada hendikepiran jer više ne može da juri za suknjama.

- Mogu samo da ih gledam s prozora bolničke sobe i da im dobacujem. Srećom, imam naočare za vid, pa dobro vidim kojoj kako stoje farmerice, koja ima bolji dekolte, a komentarišem sa cimerima i dugokose cice, da li je kosa njihova ili je nadograđena. Fali mi sve to, ali biće vremena - ispričao je za Era Ojdanić.

 
Kako kaže, iznenadio se koliko ga je prijatelja i kolega pozvalo da se interesuju za njegovo zdravlje.

- Zvali su me svi moji vršnjaci: Bora Drljača, Novica Negovanović, Milena Plavšić, Miki Mećava, Raša Pavlović... Svi smo generacija, a samo sam ja oboleo, ali takav sam ja, nemiran. Vidite kako nemirna deca prođu u životu, uvek dobiju zasluženu kaznu - kaže u svom šaljivom maniru Era i objašnjava da ga je njegov mladalački duh doveo u stanje u kojem je danas i apeluje na sve ljude da budu odgovorniji.

Foto: printscreen/Tiktok

- Snimali su mi pluća, skener je čist, bogu hvala. Još da ovaj test bude negativan, pa da se vratim svom životu - kaže on.

Ipak, pribojava se drugih zdravstvenih komplikacija.

- Bojim se da ću dobiti proširene vene od stajanja na prozoru i gledanja cica. Žene su sad posebno lepe i poželjne jer su se zbog ove vrućine skinule i razgolitile, a utegle. U providnoj garderobi posebno bude mušku maštu - kaže kroz smeh Era i dodaje da sfera njegovog interesovanja nisu zdravstvene radnice, već one koje u bolnicu dolaze iz drugih razloga.

- Ove doktorke i medicinske sestre ne možete ni da vidite jer su u skafanderima, ove druge leže po sobama, pa ih takođe ne vidim, a nisu ni seksi onako vezane za krevet. Ali ove druge... - ostao je nedorečen Ojdanić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Srđan

23.07.2020 13:42

Ala lažeeeeeee!

Mira

23.07.2020 14:35

Kako ga nije sramota matori jarac.

zoran

23.07.2020 21:18

@Mira - Naravno da laze.Gotov grob.Sta mu drugo ostaje,da sanja lepe snove i da laze.