ŠOK-OBRT! Manekenka ponovo u kandžama nasilnika: Sandra Obradović bivšem oprostila batine i oduzimanje deteta, vratila se kod njega kući!

Autor: Irena Karić

Zabava

23.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović, kako Srpski telegraf saznaje, ponovo se vratila mužu, zbog čijih je povreda u maju ove godine završila u Urgentnom centru. Kako je sama istakla, partner Vladimir B., kog je nazivala kriminalcem, naneo joj je teške telesne povrede, međutim, izgleda da se situacija između njih dvoje smirila, pa su odlučili da jedno drugom daju još jednu šansu.

RepublikaFoto: facebook.com/Sandra Obradovic
Sandra sa partnerom

Naime, kako dalje saznajemo, Sandra je, nakon dugog razgovora sa Nikolom, odlučila da zbog sina pristane na njegove zahteve, te da se preseli kod njega kući i da, kao porodica, njih troje žive zajedno.

- Sandri je dugo trebalo da se psihički oporavi od traume koju preživljava već tri godine. Apsolutno nam nije jasno zbog čega se vratila nasilniku, te se plašimo da ju je ucenio i da sada preživljava sindrom žrtve koja se povinuje autoritetu agresivca, u ovom slučaju njenog partnera, sa kojim još nije u braku. Dosta je smršala, a apetit joj se smanjio i njeni su veoma zabrinuti za njeno zdravlje. Noćima je imala mučnine na nervnoj bazi i povraćala usled stresa. Međutim, punoletna je i ima pravo da sama donosi odluke, iako smatramo da je to potpuno pogrešno. Po svemu sudeći, svom bivšem je oprostila batine, ali i oduzimanje deteta - kaže za naš list izvor blizak Sandri, te dodaje:

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Sandra: Ne žeilm ništa da komentarišem

- Jako sam besna na nju, ali s druge strane, ja znam da joj je sin na prvom mestu. Možda ona sve to radi zbog deteta ali ne znam da li je to pravo rešenje. Najviše bih volela da grešim i da se njih dvoje istinski izmire i počnu ispočetka. Sandra zaslužuje da bude srećna.

Inače, mediji su danima bili prepuni njenih izjava u kojima je pričala da ju je partner tukao, bio krvnički nasilan i agresivan. Izrevoltirana njegovim postupkom što joj je nasilno oduzeo dete Sandra je okačila na Instagram slike, ali i snimke modrica, podliva po celom telu, koji su nastali u periodu kada je pretučena više puta od partnera. S druge strane, Vladimir ju je prijavio Centru za socijalni rad jer je, prema njegovim rečima, ona oduvek bila neodgovorna majka i da joj je zbog toga uzeo sina Andreja.
RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Molila da joj vrati dete dva meseca

Plašimo se da ju je Vladimir B. ucenio i da sada preživljava sindrom žrtve koja se povinuje autoritetu agresivca, dosta je smršala. Daj bože da bude sve dobro i da ja grešim, kaže izvor

Nakon ovog saznanja, pozvali smo Sandru kako bi nam ona otkrila razloge zbog čega je čoveku kojeg je do juče nazivala raznim pogrdnim imenima dala još jednu šansu, te da nam otkrije kako im je sada, međutim, ona nije želela mnogo da otkriva, pa je samo kratko rekla:

- Ne želim da komentarišem.

Foto: instagram.com/missobradovic

Sandra: On je narko-diler osuđen na pet i po godina zatvora!

Kap koja je prelila čašu njihovom turbulentnom odnosu bila je svađa nakon koje joj je Vladimir B. oduzeo dete, a kako bi Sandra Obradović otkrila njegovo pravo lice, izjavila je da je on osuđeni narko-diler.

- Vladimir, koji je na Specijalnom sudu na pet i po godina osuđen. Eto ko je on, koliko ja znam. Živeli smo vanbračno. Narko-diler je osuđen na pet i po godina zatvora! Uzeo mi je dete - vidno uznemirena izjavila je Sandra pred kamerama medija, nakon čega je, usled apela da joj pomognu, uspela da vrati sina.

Foto: printscreen

Pustila u javnost snimak tuče

Na snimku koji je manekenka Sandra Obradović pustila u javnost vidi se kako joj partner Vladimir B. prilazi i odjednom je udara, u jednom od snimaka koji su nastali u njihovom stanu odigrao se incident o kojem je ćutala pre skandala.

- Šta radiš to, ljubavi? - govori Sandra dok joj partner besno prilazi, a potom je udara, nakon čega joj ispada telefon iz ruke. Potresni snimak naišao je na brojne osude javnog mnjenja i solidarnost s njom, kao majkom jedne bebe. Sandra je, podsetimo, u potresnoj ispovesti navela da je od partnera dve godine trpela nasilje, kao i da ju je on maltretirao tokom trudnoće.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
alisa

23.07.2020 06:35

I treba da je tuce kad je tako svesno glupa.

Odgovori 14 2
vladan

23.07.2020 13:24

budala

Odgovori 11 0
Jelena

23.07.2020 19:45

Šta reci a ne zaplakati. Budala.