(FOTO) KAKVA LINIJA! Bogdana Ražnatović nakon samo 7 nedelja od porođaja OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Ovakvu transformaciju još niste videli!

Autor:

Zabava

21.07.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludilo mozga!

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Bogdana nakon porođaja

Bogdana Ražnatović postala je pre nešto više od mesec i po dana majka i od tada je samo nekoliko puta viđena u javnosti.

Ona se posvetila malom Željku, oko koga joj pomažu svi, i suprug Veljko i njegova porodica, ali i njena porodica Rodić, a naročito sestre Nataša i Bojana, koje su često sa njom.

Sada su sestre uspele da nađu konačno malo vremena samo za sebe, pa su se fotografisale u jednom prestoničkom kafiću, što je Nataša objavila na Instagramu uz reči “duše moje”.

Na fotografiji se vidi da Bogdana izgleda fantastično samo nekoliko nedelja posle porođaja i da je povratila svoju liniju, što su primetili mnogi Natašini pratioci, pa se pohvale na račun izgleda Cecine snajke samo nižu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duse moje ?

A post shared by Natasa Rodic (Linda) (@miss.rodic) on Jul 19, 2020 at 4:30am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading