NAJBLIŽI SARADNIK POP ZVEZDE PRVI PUT PROGOVORIO: Zbog JK su mi sva vrata zatvorena, od njenog mišljenja ostale su samo slike na Instagramu!

Autor:

Zabava

21.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša kroz svoju više od dve decenije dugu karijeru imala je brojne nesuglasice i svađom prekinute poslove sa brojnim saradnicima. Jedini Jelenin saradnik koji joj je više od deset godina desna ruka u svemu, od karijere do privatnih poslova, jeste njen menadžer, producent i PR Zoran Birtašević. Kako saznajemo, Jelenin i Zoranov odnos već neko vreme je na klimavim nogama, o čemu svedoče Birtaševićeve objave na Tviteru, u kojima nije mogao da sakrije nezadovoljstvo koje ona izaziva svojim potezima.

Foto: instagram.com/jelenakarleusa.1
Jelena Karleuša

Čovek koji vodi njenu muzičku karijeru na ivici je i polako puca, ne može da se izbori sa stvarima koje njegova pretpostavljena radi godinama.

Usled mnogobrojnih napada Jeleninih besnih i razočaranih fanova, koji ga na Tviteru opsedaju pitanjima kada će Jelena objaviti nove pesme i zbog čega na muzičkom polju stagnira, Zoran je objavio status.

 Zorana svakodnevno napadaju Jelenini fanovi, kao da je on krivac što njena karijera stagnira


- Da ne objašnjavam koliko zatvorenih vrata za velike projekte i učešće... itd. I sa ove tačke, molite se da ne odem u prevremenu penziju, verujte mi - napisao je Zoran nedavno, što je odmah podgrejalo glasine da mu je sve teže da trpi Jelenine izlive besa.

Jedan od pratilaca mu je napisao kako nije lako biti PR nekome ko ima svoje mišljenje i ne libi se da ga javno iznese, na šta je on odgovorio:

- Nije stvar u mišljenju i libljenju. Nego što ume da zatvori sva vrata i onda nema koncerata, nema albuma, nema ničega... Ima mišljenja i slika na Insta...

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar

Fanovi su odmah počeli da sumnjaju da između Jelene i Zorana nešto nije u redu, te da su možda u svađi. To pitanje je i stiglo na njegovu adresu na Tviteru, ali je on rekao kako nisu i zamolio ih za razumevanje i strpljenje, koje i on sam ima kada je Jelena u pitanju, kao i da će biti ponosni kada budu plasirali nove projekte. Istakao je kako je on tu da doprinese, a ne da odmogne, ali samo u domenu svog uticaja na Jeleninu karijeru.

Kako saznajemo, Birtašević je u trenutku izgubio kontrolu jer je bio besan što nema posla, a Jelena mu svakodnevno samo otežava kreiranje novih projekata, ali se povukao kada je video da su fanovi počeli da shvataju šta se dešava.

- Zoran je uvek slepo verovao Jeleni i ispunjavao je sve njene prohteve. Koliko god joj je saradnika za nove muzičke numere pronašao, ona je na kraju od toga odustajala, nalazila mane, a on ostajao bez posla. Kada mu je prekipelo, napisao je na Tviteru status kojim je želeo da objasni fanovima da njemu nije bajno dok sedi i čeka da s Jelenom napravi neki dogovor jer mnogi ne žele da sarađuju s njom, što mu posao čini nemogućim. Međutim, ubrzo je shvatio da je preterao i da fanovi shvataju šta se dešava, te je odgovorima na opaske fanova da su u svađi odgovorio ublaženom varijantom kako on ima razumevanja i kako će sve biti OK - naveo je izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastarblog

Iako je do sada uspevao da hendluje Karleušine probleme, peglao stvari i mirio je u više navrata sa stranama sa kojima je ratovala, ni to mu, po svemu sudeći, više ne polazi za rukom.

- Zorana svakodnevno napadaju zbog toga što Jelena već godinama obećava nove pesme, nove spotove, projekte i koncerte, a od svega toga fanovi su dobili samo slike na Instagramu. Kako su Karleušini obožavaoci veoma transparentni i otvoreni, poput nje same, njeni hejteri su još gori i bacaju drvlje i kamenje po njenoj desnoj ruci, odnosno Birtaševiću. Oni ga svakodnevno prozivaju da je nesposoban i da ne može da vodi njenu karijeru, da treba da ode sa tog mesta i pusti nekog sposobnijeg da radi taj posao - kaže izvor blizak Zoranu, koji dalje otkriva kako je poznati menadžer pukao i svima otkrio da nešto tu ne ide kako treba. Ona kao da ne vidi da on trpi sve više udaraca za nju i nastavlja da radi po svom, to jest na štetu svojoj karijeri i Zoranovom poslu. Čovek od toga živi, normalno da je besan. Jelena je primetila da Zoran puca po šavovima, pa ga je malo umirila i iskontrolisala ponašanje, ali koliko će to trajati, pitanje je - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Birtaševićem kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

Foto: youtube.com/printscreen

Eva Ras: Karleuša puno se*e!

Glumica Eva Ras prozvala je Jelenu Karleušu preko Instagrama, a neočekivanim komentarom šokirala je korisnike mreže. Ona je bila iziritirana pevačicinim izjavama u vezi sa protestima, pa je osula paljbu po njoj:

- Karleušu volim, ali ona samo se*e jer je boli dupe u njenoj vili. O stupidnim izjavama ne treba ni pisati, pogotovo mi, obični bedni građani - napisala je Eva ispod jednog posta na Instagramu koji se ticao Karleuše.

Jelena poslednji album izdala pre osam godina

Jelena Karleuša svoj poslednji album "DIVA" izdala je 2012 godine. Iako sebe smatra najuspešnijom i najvećom zvezdom, ona je svoj poslednji veći projekat, poput albuma, imala pre osam godina. Kada je izdala CD, Diva sa megahitovima poput "So", "Sodoma i gomora", "Krimi rad", "Pucaj u ljubav" i mnoge druge, svi su mislili da je napokon počela da napreduje u muzičkom smislu, ali ništa. Iako je nakon toga najavljivala nove pesme, projekte i albume, Jelena nije obradovala publiku albumom osam godina.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Ništa od "Bombe" koju je obećala

Jelena Karleuša najavila je megasingl "Bomba" u saradnji sa svetski poznatim transvestitom Pablom Vitorom, ali ni to se nikada nije desilo. Ona je tokom karantinskih dana, koji su vladali u Srbiji, izbacila delić ove pesme, ali sve je ostalo samo na tome. Tih petnaestak sekundi nove numere se vrtelo po društvenim mrežama, a ona je najavljivala nastavak i celu pesmu. Vanredno stanje je prošlo, ali saradnja sa Pablom Vitorom, očigledno, ostala je u domenu Tik-tok videa od 15 sekundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading