MIKI MEĆAVA IDE U ZATVOR? Nakon bekstva iz kovid bolnice, evo šta mu sledi!!

Autor: Pink.rs

Zabava

20.07.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Obradović poznatiji kao Miki Mećava napustio je pre nekoliko dana kovid bolnicu "Arena" na spostvenu inicijativu. Miki je tvrdio da je dobio odobrenje da izađe iz bolnice, ali izgleda da to nije tako.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Miki Mećava

Ekipa emisije "Premijera - vikend specijal" istraživala je šta se dešava sa Mikijem, te su došli ispred njegove zgrade gde su zatekli njegovu komšinicu.

- Nisam ga videla duže vreme, čula sam šta se dešava i nije u redu da tako ugrožava i sebe i sve ljude oko sebe. On ovde živi, nema ga nedelju, nedelju i po dana - rekla je Mikijeva komšinicia.

Ekipa ove emisije zatim je porazgovarala i sa advokatom, koji tvrdi da Mećava može da završi iza rešetaka, i to na čak tri godine.

- Moram da se ogradim, ne znam da li je tačno što je navedeno u medijima, ako je tačno, to je neodgovorno ponašanje i može se podvesti pod nepustupanju po merama za vreme epidemije. Za to delo je zaprećena zatvorska kazna do 3 godine. Pored toga, postoji i društvena odgovornost, naročito javnih ličnosti. Očigledno da mu nije određen pritvor, mogli su mu to odrediti, postoje i pritvorske bolnice. Verovatno nisu bili ispunjeni uslovi - rekao je advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading