(HOT FOTO) INFARKT ME SPUCAO! Nikolija se skinula i izbacila golu zadnjicu, a tek tetovaža iznad NJE..: POZLIĆE VAM OD VRELOG PRIZORA!

Autor:

Zabava

20.07.2020

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolija Jovanović važi za jednu od pevačica čiji se rad i stil veoma razlikuju u odnosu na većinu njenih kolega na ovim prostorima, te je neretko baš zbog toga pod budnim okom javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nikolija Jovanović

Ona je odlučila da pobegne iz zemlje od cele situacije sa korona virusom i da napuni baterije i da uživa, a svoje mnogobrojne fanove je počastila veoma provokatinom fotografijom. 

Naime, na sebi je imala ljubičasti bikini, a njena zadnjica u prvom planu i izvajano telo jestu ono što je privuko pažnju svih, a priroda oko nje je upotpunila doživljaj i čitavu fotografiju.

 - Džungla, džungla - napisala je Nikolija kratko, a pozitivni komentari su krenuli da se ređaju.

- Zar sme da se bude ovako lep? - Infarkt me skoro spucao, nije mi dobro. - Džungla je lepa samo ako si ti u njoj. - Koliko lepote... samo su neki od njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jungle jungle?

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Jul 18, 2020 at 6:05am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading