(FOTO) VEŠTO SE KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI: Verica Rakočević ima i drugu ćerku, a kad je vidite srce će početi da vam PRESKAČE!

Autor: Espreso, Republika

Zabava

20.07.2020

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević, koja je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, iza sebe ima dva braka u kojima je dobila troje dece.

RepublikaFoto: instagram.com/verica.rakocevic
Verica Rakočević

Sa prvim suprugom Boranom Karamanom dobila je ćerku Elenu, dizajnerku nameštaja, koju srpska javnost dobro zna, dok je sa drugim mužem Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu.

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za "Elle". Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne", rekla je nedavno za jedan magazin ponosna majka Verica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sweetheart #lovemylife❤️ #tulumbeach #lovemyfamily

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) дана 10. Окт 2018. у 9:39 PDT

Iako vode drugačije živote Elena i Milena su veoma bliske, dok na društvenim mrežama često jedna drugoj komentarišu objave i šalju lepe reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista' love ????

Објава коју дели Milena Rakocevic (@mrakocevic) дана 16. Апр 2017. у 5:13 PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading