Marina Visković odustala od pevanja: Zbog situacije sa koronavirusom pevačica se okrenula novoj profesiji!

Autor: Alo.rs

Zabava

20.07.2020

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković bila je gošća u emisiji "Premijera". Ona je tom prilikom progovorila o trenutnoj situaciji koja se odnosi na pandemiju koronavirusa, kao i uslove u kojima sada žive pripadnici njene profesije.

RepublikaFoto: instagram.com/marinaviskovic
Marina Visković

- Moram da kažem da nam je ova godina svima pomrsila konce. Sve što je neko planirao prosto se nije ostvarilo i neostvarivo je u ovim uslovima. Ono što sam sada primetila je i da su najjači popustili, dosta su ljudi obeshrabreni i depresivni, što zbog zdravstvene, ali i zbog finansijske situacije - rekla je pevačica i dodala da je ovo pravo vreme da se posveti svojim studijama psihologije koje su do sada trpele zbog posla.

- Sada imam  više vremena i definitivno je vreme da završim fakultet i da položim preostale ispite - otkrila je Viskovićeva.

- Mnoge tvoje koleginice su se javile, pitaju se šta sada, kada će se sve ovo završiti i kako će uticati na posao, evo tu je i Milica Pavlović, Katarina Grujić - rekao je voditelj.

- Ne znam, ne mogu ja svoje interese da stavljam ispred ove krize, biće kako mora. Uvek ima posla i evo sada ja recimo radim na novim pesmama, uvek ima prostora za rad - rekla je Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading