Amidžić otvorio dušu posle 20 godina! Ognjen: Na RTS su potiskivali moju kreativnost!

Autor:

Zabava

20.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić priznao je da mu, kao voditelju na RTS, gde je radio kao mlad novinar, nisu davali da bude kreativan i inovativan. Iako je na TV Pink već skoro dve decenije, srednje generacije koje ga prate znaju da je karijeru započeo pre mnogo godina na RTS, vodeći emisiju "Garaža". U to vreme to je bila kultna emisija. Ognjen se posle više od dve decenije prisetio kako je njemu bilo da radi na nacionalnoj televiziji.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ognjen Amidžić

- Sećanja na to vreme su mi jako lepa. Zato što sam bio stipendista RTS, moj ćale je radio na RTS, ja sam to uvek doživljavao kao svoju kuću i bilo mi je lepo.

Stekao sam dobre kolege i imali jako dobre odnose. Stvarno smo jako dobro funkcionisali, s tim da su za mene te emisije od početka bile krute. To je stari sistem, nisu ti sve dozvoljavali. Stari sistem, pričamo o 1997. godini - kaže Ognjen, koji dalje navodi da mu čelnici RTS nisu davali slobodu da bude kreativan i da unosi inovacije u emisiju, pa je tek sa Pinkom uspeo da ostvari svoje snove:

Za mene su te emisije od početka bile krute. To je stari sistem, nisu ti sve dozvoljavali, pričamo o 1997, rekao je voditelj

- Ti možeš da ubaciš nešto svoje, ali ne suštinsko, što je mene uvek zanimalo. To sam posle uneo sa jutarnjim programom, kad sam prešao na Pink. Da se snima iz ruke, da ja ležim u krevetu, da kuvam kafu, pričam, u pidžami sam, udaram u džak... Sa gostima radim neke ludosti. Ja kad sam to predlagao na RTS '97, '98, oni su govorili, "jao, to je mnogo avangardno za nas" i tako dalje. Ali upoznavanje televizije, učenje poslu, sticanje rutine, prakse... Generalno, sjajno - rekao je na kraju jedan od naših najpopularnijih voditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading