BEKUTA ZAŽVALAVILA MRKU

Autor:

Zabava

24.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Ana Bekuta, koja je proteklog vikenda održala dva vezana koncerta u prepunom Sava centru, druge večeri svog spektakla priredila je iznenađenje kako za svoje kolege iz "Zvezda Granda", tako i za publiku.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Naime, pevačica je u trenutku kada je po ustaljenom redosledu izvodila pesmu "Treba vremena" svom partneru Milutinu Mrkonjiću, spontano zažvalila Mrku dok su ih svi okolo snimali telefonom, u čemu su posebno uživali Jelena Karleuša i Saša Popović.

Bivšem ministru su, verovatno pod nabojem emocija, u jednom momentu krenule suze, pa ga je Karleuša tešila da ne plače, a zatim mu je i Bekuta na mikrofon poručila: "Milutine, nemoj da plačeš!" Tada joj je on pantomimom uzvratio koliko mu je puno srce na opšte oduševljenje prijatelja i obožavalaca koji su posmatrali ove simpatične izlive nežnosti poznatog para.

 Bivšem ministru krenule suze na oči, pevačica mu poručila: "Milutine, nemoj da plačeš!"

Na kraju još jedne uspešne večeri Bekuta i Mrka su sa nekoliko prijatelja produžili u restoran "Butik 3", gde su nastavili druženje. Tu je zapevao njihov prijatelj Halid Muslimović, a i mlade zvezde "Granda" Kristina Denić, Milica Todorović i Milica Pavlović, koje su bile specijalne gošće na bini, ostale su sa Anom i na intimnom slavlju posle koncerta.

Aca Lukas, koji je imao svoje nastupe u Sarajevu, nije uspeo da se pojavi nijedne večeri u Sava centru. On je zbog obaveza oko koncerata u "Zetri" izostao sa Bekutinih u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading