(FOTO) ISPLIVALA ŠOKANTNA FOTKA IVANE HURRICANE PRE OPERACIJA! Sad je lepotica, a nekada nije tako izgledala: Evo zašto bi ovu fotku spalila da može!

Autor:

Zabava

19.07.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa “Hurricane” sastoji se od tri članice, odnosno pevačice, a od njih tri ne zna se koja je lepša! Kako su ukusi različiti, nekome je najlepša Ksenija, nekome Sanja, a nekome pak Ivana. Ipak, ono što je zaista primetno jeste da Ivana Nikolić na svom licu ima najviše estetskih intervencija, o čemu svedoče i njene fotografije iz mlađih dana.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Ivana Nikolić

Naime, Ivana nikada nije krila da je imala par zahvata na svom licu i telu, a izgleda da se ipak ponosi i svojim izgledom pre istih. Ona definitivno nema komplekse, budući da je danas bez problema na svojim društvenim mrežama objavila fotografije sebe, pre i posle intervencija,  na šta se skoro ni jedna njena koleginica nije usudila.

Upoređujući ove fotografije došli smo do evidentnog zaključka, a to je da je Ivana promenila lični opis. 

Foto: Instagram/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading