NE MARI ZA KORONU! Pevačica nastavila da letuje: Dara uživa u Monte Karlu!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

18.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara izabrala je mondensko letovalište za odmor i uživanje, a mnogi su joj pozavideli posle objavljivanja slika i snimaka iz obasjanog Monte Karla.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dara Bubamara

Naime, kako se za Daru uvek vezuje ono što "puno košta" i ne čudi da je svoje izvajano telo u bikiniju prošetala i osunčala baš u najbogatijem gradu u Evropi.

Doručak u elitnom restoranu, kadrovi ispred velikog La Grand Kazina, luksuz i sjaj savršeno uređenog grada jako su prijali Bubamari, koja nije propustila nijedan kadar da usnimi, a pratioce na društvenim mrežama počastila je vrelim dekolteom, koji je žario i palio ulicama grada. Pevačica nije otkrivala s kim je bila, ali je sigurno da je uživala na mestu gde samo poznati i bogati provode odmor.

Pre Monte Karla, Dara je uživala u Grčkoj, a fanovi su je tada kritikovali što se ne čuva od koronavirusa

 

Iako je većina fanova hvalila Darin izgled i izbor letovališta, mnogi su je i osudili zbog toga što se, uprkos preporukama da se ne putuje bez preke potrebe, ona već drugi put zaputila na egzotičnu destinaciju. Pre Monte Karla, Dara je uživala u Grčkoj, a fanovi su je tada kritikovali što se ne čuva od koronavirusa, zbog kojeg je većina poznatih, kao i svih državljana Srbije, ostalo upravo u svojoj zemlji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading