Od majke dobila odobrenje: Šašićeva ćerka ugradila silikone!

Autor: M.V.

Zabava

17.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Šašić, ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, ne prestaje da bude u žiži interesovanja medija, kako zbog svoje lepote tako i zbog vrlo atraktivnog izgleda, a sada je upotpunila izgled tako što je povećala poprsje.

RepublikaFoto: instagram/sofiijavu_
Sofija Šašić

Naime, na njenom, vrlo posećenom, Instagram nalogu pratioci uživaju gledajući je oskudno odevenu, a ono što je novina u Sofijinom izgledu jeste povećanje grudi, za koje mnogi nagađaju da su u pitanju silikoni.

Kako je lepotu nasledila od bivše Lukasove žene Sonje, a šarm od velikog zavodnika Šašića, za kojim su svojevremeno žene sa estrade ludele, i ne čudi da na mladoj naslednici sve izgleda besprekorno. Kako dalje saznajemo, Sofija je dobila odobrenje od majke da ugradi silikone, što nimalo ne čudi, budući da Sonja veoma dobro poznaje najbolje estetske hirurge.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Željko Šašić

Šašićeva ćerka sada sve češće ističe svoj bujni dekolte u stilizovanim kombinacijama, a društvene mreže zbog ove mlade dame gore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophia Laura Sasic (@sophiasasic) on Jul 10, 2020 at 2:07pm PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stole

20.07.2020 08:31

Biće posla. Ljubi je majka.