KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS U TLZP!

Autor: J. V.

Zabava

23.10.2017

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša našla se u ulozi specijalnog člana žirija u popularnom humanitarnom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Foto: youtube.com/Mira Skoric
"Bankina"

Jelena je imala zadatak da komentariše sve učesnike, a posebnu pažnju posvetila je koleginici Miri Škorić.

Naime, Mira je dobila zadatak da zajedno sa Nenadom Pagonisem otpeva duetsku pesmu Ace Lukasa i Jelene Karleuše "Bankina". Jelena je poželela da im se pridruži na bini, pa su tako svi zajedno otpevali ovaj hit.

Foto: youtube.com/Mira Skoric
Mira Škorić kao Aca Lukas

- Miro, ja sam sa Acom po ceo dan, ali fantastična si bila, ovo je tvojih pet minuta, pokaži Aci kako se to radi. Fantastično. Stvarno si pretalentovana, obavezno da se prijaviš u "Zvezde Granda", a ja ću ti prva dati "da", ali moraš moje pesme da pevaš - rekla je Karleuša sa osmehom, a onda se osvrnula i na Pagonisov nastup.

- Da li je to moj kostim? Malo su ga samo suzili. Ja nikada nisam videla da neko na štiklama i u kostimu izgleda tako muževno i seksi. Nenade, stvarno si prezgodna mačka, nemam reči, seksi si - rekla je Jelena, a onda se Nenad nadovezao i prokomentarisao da je on lav u ringu kao i Jelena na sceni i da nije slušao tu muziku, ali je uz Jelenin nagovor obećao da će početi da je sluša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading