Novi skandal: Pronađen kokain u stanu Baka Praseta?

Autor: Mondo.rs

Zabava

13.07.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužen za seksualni odnos sa maloletnicom, jutjuber je najavio nekoliko tužbi i snimio spot kao odgovor na sve! A onda je situacija postala još gora!

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Bogdan Ilić - Baka Prase

Do nedavno najpopularniji jutjuber u Srbiji, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, danas mora da se brani od optužbi za seksualni odnos sa maloletnicom koja je sa drugaricom došla u njegov stan, a za koju on, kako je istakao, nije znao da ima manje od 18 godina. 

U međuvremenu, Baki su otkazali saradnju neki od najvećih sponzora, a on je podneo tužbe protiv onih koji ga klevete i, kako kaže, "podmeću lažne dokaze". Kao odgovor na sve, rešio je da snimi pesmu "Lična" i spot za nju.

Pesma je za dan uspela da sakupi oko dva miliona pregleda, ali je ubrzo, zbog eksplicitnog sadržaja, skinuta sa trendinga. Ali, kontroverze u vezi sa "Ličnom" nisu samo gole devojke u spotu. 

Na Tviteru se pojavio "live" snimak jedne od devojaka koja je igrala u Bakinom spotu, gde ona, skoro pa gola, sa zalepljenim trakama preko grudi đuska, a ispred nje, na stolu, belim prahom stoji ispisano "I Love You".

"Nikad droga?", upitao je Baku jedan od tviteraša, s obzirom na to da je jutjuber poznat kao teški protivnik svih droga. 

"To je pirinač! Al' stre prsli!", napisao je on. 

Pirinač ili ne, izgleda da se Baka opet našao na meti osuda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading