(FOTO) I CECA SE OGLASILA O NEREDIMA U BEOGRADU: Ne ruši svoj grad, ovo je jedna jedina, naša Srbija!

Autor:

Zabava

11.07.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti naše estrade nisu iskazivale svoje mišljenje povodom protesta u Beogradu, međutim sinoć se oglasila Svetlana Ceca Ražnatović.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović

Ona je objavila fotografiju na kojoj bolničar briše lice pripadnika policije uz tekst u kome navodi da nas ubija korona i da je potrebno da budemo dostojanstveni u neslaganju.

 - Nisu ovo dve Srbije! Ovo je jedna jedina, naša Srbija. Ubija nas korona, užasava nas nasilje, šokirani smo rušenjima, sramne fotografije iz naše lepe zemlje odlaze u svet!

Kamenom na pendrek, pendrekom na kamen - ne smemo da dozvolimo!

Zaboravljamo da moramo da čuvamo i druge i sebe od korone, ali očigledno i od nas samih! Pomozimo sami sebi! Ne ruši svoj grad - sramota! Pojedinci ne napadajte novinare i policiju - sramota! Pojedinci ne brukajte uniformu - sramota! Ne povređuj druge - sramota! Svako mora da ima pravo na svoje mišljenje, a da ne bude ugrožen! Budimo dostojanstveni i u neslaganju, neka nas dragi Bog sačuva! Živela Srbija!  - oglasila se pevačica. 

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading