JELENA: Čapljo, loša si riba! VIKI: Pokaži ti svoje noge ako smeš

Autor:

Zabava

23.10.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Viki Miljković nastavljaju da ispoljavaju netrpeljivost jedna prema drugoj i u ovoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Kako su gledaoci već navikli na njihove prozivke iz emisije u emisiju, i ovoga puta se oštro zakuvalo, a svađa je eskalirala kada je Jelena počela da prebacuje koleginici za, kako tvrdi, loš fizički izgled i da ispituje njenu stručnost na polju muzike.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Uvek ima komentar: Jelena Karleuša

U toku rasprave Viki je oštro poručila Jeleni da ne sme da je napada jer je poznato da je Karleuša veliki borac za ljudska prava i životinje, te joj javno poručila da je ona ovom prilikom ugrožena vrsta!

- Koja si životinja, je l' mogu da te pitam? Neka ugrožena čaplja iz Marinkove bare?

Međutim, Viki je ovog puta imala spreman odgovor:

- Čaplja ima mršave noge i tačno je, ja ih imam, a pokaži ti svoje - poručila je Miljkovićeva, na šta je JK odgovorila tako što je noge u skupocenim čizmama podigla na sto.

- Za razliku od tvojih, čapljo, moje divne noge u balensijagi izgledaju kao milion dolara! Nisi nikakav akademski građanin i ne znaš osnovne razlike u tonalitetima! Tebe muškarci ne zovu, a i kad te pozovu, oni kažu: "Pogrešan poziv" i prekinu vezu!

Međutim, tu je svađa eskalirala, te je Jelena isprozivala Viki da ona ne može da da stručan komentar što se tiče muzike, a Miljkovićeva je odgovorila:

- Za razliku od tebe, ja sam po profesiji profesor muzike!

- Devojko, ja sam išla u muzičku školu i sviram instrument za razliku od tebe - flautu - ponosno je istakla Jelena.

RepublikaFoto: instagram.com/viki_miljkovic
U klinču sa koleginicom: Viki Miljković

Nakon toga je usledilo prepucavanje u kom ključu se svira flauta i koja je razlika između mola i dura.

Čitavu ovu situaciju posmatrali su ostali članovi žirija i dok je Marija pokušavala da razdvoji zavađene pevačice, Dragan Stojković Bosanac je imao bolje rešenje. Da bi smirio strasti, našao se u ulozi sveštenika, te je oponašao njegovo ponašanje noseći torbicu kao kandilo i govoreći:

- Bože, pomozi ovim ženturama!

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading