IZ MRAKA DA IZAĐEMO SVI, UZ BOŽIJU POMOĆ: Srceparajuće reći Lene Kovačević iz BOLNICE!

Autor:

Zabava

11.07.2020

09:04 >> 09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lena Kovačević i dalje je u bolnici, gde je hospitalizovana zbog upale pluća, a od simptoma je osećala jedino dvodnevnu malaksalost.

RepublikaFoto: instagram.com/lenakovacevic
Lena Kovačević

Pevačica se obratila javnosti putem Instagrama i tada, a i tri dana kasnije, pa je navela da se bolje oseća, ali da i dalje ostaje na bolničkom lečenju.

- Hvala vam svima na brizi i divnim porukama. Duboko, duboko sam ganuta ljubavlju koja je pristigla sa svih strana. Hvala Bogu, sve je bolje nego što smo mislili po ulasku, do daljnjeg ovde - gde se osećam dobro, zahvalna do neba na pomoći koja se svima ukazuje sa velikom pažnjom i ljubavlju - napisala je Lena.

 - Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose... Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod... sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo - na prve simptome... Koliko sam do sada čula i shvatila, ta brza reakcija je kod ovog užasa toliko važna. U molitvi sa svima koji su ostali bez svojih dragih i onima koji vode bitku. Iz mraka da izađemo svi, uz Božju pomoć - dodala je ona na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading