Anabela može sama da ti kaže da nismo zajedno: Isplivala prepiska Andreja Atijasa sa MINOM, planira da otkači Luninu majku!

Autor: Blic.rs

Zadruga

09.07.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po izlasku iz Zadruge čeka je još jedan krah!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej i Anabela Atijas

Samo nekoliko dana nakon što je Anabela Atijas potvrdila da se razvela od svog nekadašnjeg supruga Andreja Atijasa, u medijima se pojavilo i ime sarajevske starlete Mine Mateljan.

Vest o vezi Mine i Andreja odjeknula je tada u medijima kao bomba, a nedugo zatim počele su da kruže priče da se Atijas ipak vratio Anabeli, te da će oboviti vezu, što je i pevačica potvrdila u Zadruzi.

Međutim, očigledno da Andrej Atijas, sudeći prema prepisci, nije zaboravio svoju bivšu te joj i dalje šalje poruke i moli je da se vide, ali i tvrdi da sa Anabelom nema više ništa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prepiska koja je šokirala sve...

- Nikad te ne bih povredio, jako sam te zavoleo, ali nisam znao da će doći do ovoga. Anabelu sam iznervirao za onu izjavu, izvinila se. I ako hoćeš može ona da te pozove i da ti objasni da među nama nema ništa. Bebi spusti loptu i daj da uživamo, nemoj da nas lome na početku... - napisao je Atijas u poruci, a Mina mu je kratko odgovorila: "Nemoj mi se obraćati".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading