NAKON PRETNJI DA ĆE JE PREGAZITI AUTOM, Šijanova bivša verenica smuvala Bojaninog nekadašnjeg da bi se osvetila što je šutnuta?!

Autor: Alo

Zabava

08.07.2020

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirkova bivša devojka, sa kojom je bio u vezi gotovo tri godine, a koju je ostavio zbog Rodićeve iz Titela, navodno je otpočela vezu ni manje ni više nego sa Bojaninim bivšim dečkom.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Mirko i Bojana

Kako kaže izvor, ona nikako da se pomiri s tim da ju je Mirko ostavio, pa umesto da njega krivi za krah njihove ljubavi, ona je svu svoju mržnju usmerila ka Bojani.

"Najpre ju je ogovarala kod svih ljudi koji je poznaju, navodno joj pretila putem društvenih mreža, čak je do Rodićeve došla i informacija da je izjavila kako će je pregaziti automobilom čim je bude videla", ispričao je izvor.

"Verovatno je mislila da će je na taj način povrediti te da će je to zaboleti, ali se prevarila. Prvo, Bojana je ostavila tog dečka, a ne on nju, a drugo, ta veza je trajala kratko i nije bila ozbiljna", ispričao je izvor blizak Mirku Šijanu i Bojani Rodić.

Bojana Rodić nije imala komentar na ovu situaciju, iako se javila na poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading