OVO LETO ĆE DA GORI! I to zbog njih pet!

Autor: Republika

Zabava

08.07.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

One su u glavnim ulogama u najvećem radijskom projektu "Zvezde pevaju zvezde Xtra".

Foto: Promo foto
Foto: Ilustracija

 

Edita, Sara Jo, Anđelina, Nevena Božović i Zoi će zapaliti region svojim obradama legendarnih hitova, a prva pesma ima premijeru 15. jula na Radiju S, u 9 ujutru. Svaku pesmu će pratiti atraktivni spot.

Želja Radija S je da ovim projektom pruži prostor mladim pevačicama, da podrži njihov novi zvuk koji će za neku godinu biti standard u domaćoj muzici. Ovih dana se snimaju pesme i spotovi, da bi sve bilo predstavljeno tokom leta, do kraja avgusta.

- U novom izdanju našeg najpoznatijeg projekta "Zvezde pevaju zvezde Xtra", pored ovih poznatih pevačica, glavni producent je Igor Link, koji je napravio mnoge aktuelne regionalne hitove i uvek je u vrhu trendinga - rekao je menadžment Radija S.

Možda ste mislili da će i leto ove 2020. da bude komplikovano, kao prva polovina godine, ali Radio S će vas obradovati i garantuje vam da će sve biti Xtra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading