Organizovala punoletstvo o svom trošku: I Tijana Ajfon se oglušila o savete!

Autor:

Zabava

06.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Ajfon je po napuštanju zatvorske ćelije odlučila da obraduje sebe, ali i druge, organizovanjem privatne rođendanske žurke o svom trošku u jednom restoranu u Staroj Pazovi i time se oglušila o savete stručnjaka da u vreme ekspanzije koronavirusa treba izbegavati slavlja i veća okupljanja.

RepublikaFoto: e-stock
Tijana Ajfon

Snimke sa slavlja na kojem je izvesni Mateja slavio svoj 18. rođendan u društvu drugara podelila je na popularnoj društvenoj mreži, a, kao jedan od poklona, donela je trospratnu tortu sa motivima crno-belih. 

Raširenih ruku, u svečanoj narandžasto-zelenoj toaleti sa kitnjasto zlatnim nakitom, pojavila se među prvima u masi Matejinih rođaka i bliskih prijatelja, a pevačica koja je bila zadužena za podizanje atmosfere zabeležila je njen ulazak u restoran uz komentar: "Podigla se iz pepela". Cele večeri se pilo, a slavljenik je slao poljupce i srca Tijani, koja mu je priredila iznenađenje.

Foto: instagram.com/printscreen
Foto: instagram.com/printscreen
Foto: instagram.com/printscreen

Kako struka nalaže, nije preporučljivo organizovati slavlja niti prisustvovati događajima kao što su žurke, koje povećavaju rizik obolevanja od korone, a, po svemu sudeći, javne ličnosti poput Tijane ne haju za to.

Erin sin i zet zaraženi, Miki Mećava kritično

Era Ojdanić vreme provodi u bolnicama jer njegov sin Dragutin i zet Branko Maksimović imaju koronavirus. Pevač kaže da je zabrinut za njihovo zdravstveno stanje, ali ne paniči.

- Non-stop sam po bolnici. Sin je dobro, on je na Dedinju, nema temperaturu, ništa ga ne boli, počeo je da jede. A zet je na Infektivnoj klinici - rekao je ekscentrični folker, a da se korona uvukla i u estradne krugove, govorio i primer Mikija Mećave, koji se oseća jako loše i izrevoltiran je neodgovornim ponašanjem ljudi koji se okupljaju u povećanom broju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading