Anabelu i Gagija dotukla nostalgija: Prikazane im fotke iz braka, a onda se samo čulo "KAJEM SE"!

Autor:

Zadruga

05.07.2020

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su ovog popodneva imali priliku da pogledaju prvo uspomene Gagija Đoganija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Gagi

Tom prilikom prikazani su i snimci iz privatne arhive iz perioda kada su Gagi i Anabela bili u braku i zajedno odgajali Lunu. Puštene su i fotke Nine Đogani što je raznežilo Anabelu.

- Nina moja, voli te majka... Sreća moja - govorila je Anabela tokom snimka.

Prikazani su i snimci iz perioda grupe "Fanki Dži", ali i Gagijeve bivše, kao i sadašnja devojka. Gagi je nakon snimka rekao i da je jednu od devojaka verio, ali je to na kraju puklo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Dopada mi se prošli moj život. Lepo je ovo videti. Tu je Lunči dok je imala par meseci, tu je moja familija cela... To je Milena i devojka moja Helena, nju sam bio verio. S njom sam bio 4 godine. Tu je i Maki, moja sadašnja devojka. Burazer je tu, Đole... Tu je i retrospektiva naših CD-ova, mnogo hitova smo imali. "Samo u snu", te slike s prvog našeg spota koji smo radili Anabela i ja... I tako, ima tu nekih momenata i sa Farme. Slatka je bila Luna, imala je tu dva, tri meseca... Moji iz Zemuna su je uzimali iz ruke u ruku. Žao mi je, ko ne bi voleo da brak opstane i kao moji roditelji da ostanu ceo život zajedno. Žao mi je što se to rasturilo - rekao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading