Miroslav nije poslao ni poruku: Ovo je važan dan za Devina, svi slave osim Ilića, Mirjana kune pevača!

Autor: Star

Zabava

05.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović je, u poslednjem intervjuu, otkrila da se ceo sudski proces na kom se dokazuje da li je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina ili ne prolongirala zbog pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Mirjana, Devin i Miroslav

- Moj advokat je kontaktirao sud sa zahtevom da se ročište zakaže za 14. septembar. Nadam se da će se situacija do tada malo smiriti i da će Amerika otvoriti granice kako bismo mogli da doputujemo - otkrila je ona za "Star".

- Devin bi tada uzeo odmor i nas dvoje bismo konačno došli u Srbiju da završimo sa dokazivanjem očinstva. Tada bi svo troje trebalo da se pojavimo na sudu i pogledamo se oči u oči.

- Ako Miroslav i tada izmisli nešto da ne bi došao, ja neću odustati. Goniću ga dok sam živa - dodala je Mirjana, da bi se zatim osvrnula na mnogo lepše vesti.

RepublikaFoto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Devin sa majkom Mirjanom

- Devin je konačno postao doktor anesteziolog. U tu čast, pošto su okupljanja u Americi zabranjena, u mojoj kući sam mu organizovala malu proslavu. Čestitke su stizale sa svih strana, mnogo ljudi je zvalo, ali jedne nije bilo ni putem poruke, niti bilo kako. Tužno.

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Miroslav Ilić

- Da je jedan čovek koji je Devinov otac, a to krije pred zakonom, ne pošalje ni poruku. Šta reći?! Sve će mu se to vratiti jednog dana - zaključila je Antonovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading