Devojko, mogla si da pogineš: Teodora preskakala terasu na vrhu zgrade!

Autor:

Zabava

04.07.2020

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović, snašla se tokom leta kada su skoro svi nepoverljivi da idu na bezene zbog koronavirusa.

Foto: instagram.com/printscreen
Teodora Džehverović u riziičnoj akciji

Popularna pevačica kopila je bazen na naduvavanje, koji je dovoljno veliki kako bi stao na njenu terasu, te ga je napunila vodom i uživala u vrelim danima.

Ipak, ispostavilo je da je ovaj mali bazenčić izuzetno težak za održavanje, jer kada je tmurnije vreme nakupi se muvama, te ga treba konstantno čistiti, menjati vodu...

Teodori je ovo bilo malo teže, te je pozvala drugaricu kako bi joj pomogla da pokrije bazen, a sve su zabeležile kamerom i objavile na Instagramu.

Međutim, usledio je prizor koji je uplašio Teodorine fanove. Kako bi sredila sve, otišla je od jedne terase do druge, ali se popela i samo uz pomoć svoje drugarice preskočila na drugu stranu. Prizor je jeziv, jer je Tedora na najvišem spratu zgrade na Novom Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? #teodoradzehverovic

Објава коју дели fan acc. (@teodoradzehverovic_fanpage) дана 3. Јул 2020. у 6:50 PDT


Ne smemo ni da zamislimo šta bi se desilo, da je ne daj Bože zapela ili se okliznula...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Domar

04.07.2020 18:13

Sve za kadar.

Sta reci

04.07.2020 21:26

Zadnjih meseci ponaša se kao puštena s lanca! Večito neko usiljeno smejanje, "ludovanje", nargila se ne ispušta iz ruku, a i alkohol kojeg se nekad grozila i ponosno pričala kako ga ne konzumira je sve češće tu. O naslikavanju gde je više gola nego obučena da i ne pričam, tu je "školu" davno usavršila.