(FOTO) Otkriven identitet devojaka koje su uhapšene zajedno sa Tijanom Ajfon! Jedna od osumnjičenih za prostituciju je bila sa NJIM dugo u vezi! ZGRANUĆETE SE!

Autor: Alo

Zabava

04.07.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski mediji brujali su danima hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate javnosti kao Tijana Ajfon. Starleta je uhapšena sinoć kada je ilegalno pokušavala da pređe granicu sa Bosnom i Hercegovinom sa još tri prijateljice. Kako bosanski mediji prenose, uhapšena je u stanu sa još 35 drugih osoba kod kojih je pronađena veća količina droge i oružja.

RepublikaFoto: e-stock
Tijana Ajfon

Jedan portal došao je do informacija o identitetu uhapšenih devojaka koje su zajedno sa poznatom srpskom starletom, Tijanom Ajfon, privedene pod sumnjom da su učestvovale u prostituciji. U pitanju su državljanke Srbije, a prema nezvaničnim informacijama bilo ih je ukupno četiri uz Maksimovićevu.

S. Petrović (32), iz Čačka, sa prebavilaštem u Beogradu;

J. Denić (27), iz Niša, sa prebivalištem u Beogradu (opština Mladenovac);

Sofija Gačić (27), iz Novog Sada, sa prebivalištem u Beogradu. Sofija i Tijana su inače, drugarice i često putuju zajedno. Sofija je bila u vezi sina poznatog kantautora Đorđa Balaševića.

Podsetimo, Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

Foto: facebook.com/printscreen
Sofija Gačić sa sinom Đorđa Balaševića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

06.07.2020 03:53

Mi je u drustvu sada zovemo Tijana Gangbang.