(FOTO) HOĆE DA GA LINČUJU! Rasta objavio ŠOK fotografiju sa ćerkom: Zar se ovakve stvari rade pred detetom?!

Autor:

Zabava

02.07.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta nikada nije krio da konzumira marihuanu, te često objavljuje fotografije sa džointom. Međutim, sada su ga osudili, jer to radi i pred svojom dvogodišnjom ćerkicom koju je dobio sa pevačicom Anom Nikolić.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Rasta

Rasta je sada objavio fotografije na Instagramu sa ćerkicom kako uživaju u bazenu koji je reper postavio na svojoj terasi.

Ali, na jednoj od njih pratioci su uočili da na stočiću pored bazenčića stoji pepeljara u kojoj je nešto što više podseća na džoint nego na cigaretu.

- Ljudi, jel vidite šta je u pepeljari a drži dete u rukama. Stvarno sramota", "Rasta i ljubavi njegove dve najveće, prva u zagrljaju, dok druga u piksli je", "Pred detetom džoint".

- Džok pored malog deteta", Savršenstvo sa kanb palicom sa malim ćerkicom! Bravo, Rale", " Baš moraš da duvaš ispred deteta", samo su neki od komentara.

Fotografiju pogledajte OVDE

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading