Oglasila se trudna Ilda! Evo u kakvom stanju je pevačica nakon vesti da je zaražena koronom!

Autor:

Zabava

02.07.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ilda Šaulić oglasila se nakon što je objavljeno da je ponovo u blagoslovenom stanju, a zatim i da je zaražena koronavirusom.

RepublikaFoto: instagram.com/ildasaulic
Ilda Šaulić

Kako kaže, na virus se testirala nakon što je saznala da je trudna, a posle potvrde da ima koronu otišla je u samoizolaciju.

- Dragi moji, imam sa vama da podelim dve vesti, jednu najlepšu i drugu ne tako dobru. Prva je da će naša porodica postati bogatija za još jednog člana, čemu se svi neizmerno radujemo. Upravo zbog trudnoće, otišla sam na test i dobila sam rezultat koji mi je pokazao da sam pozitivna na COVID-19. Odmah ću vam reći da nemam simptome, dobro se osećam, tako da nemate razloga za brigu, ali istovremeno svesna sam ozbiljnosti tako da sam preduzela sve propisane mere, uključujući i samoizolaciju. Hvala vam unapred na lepim željama, čuvajte se i budite mi dobro - poručila je Ilda. Pevačicinu objavu pogledajte OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading