Pre nego što je postala pevačica, Milica Pavlović se bavila ovim poslom: Nećete verovati šta je u pitanju!

Autor: Kurir

Zabava

30.06.2020

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović danas je jedna od najpopularnijih i najangažovanijih pevačica.

RepublikaFoto: e-stock agency
Milica Pavlović

Novac koji zaradi nastupajući uglavnom ulaže u karijeru, ali je uspela da ostvari jedan od svojih životnih ciljeva - da kupi stan u Beogradu. A nije uvek bilo tako. 

Milica, iako je od malih nogu želela da bude pevačica, svoju prvu platu nije zaradila s mikrofonom u ruci, već radom u štampariji, i to u Švajcarskoj, gde joj živi otac. Atraktivna zvezda "Granda" navodi da je taj posao bio veoma naporan, ali da je sve izdržala zbog dobre plate. Od prve je, kaže, baki i deki renovirala deo kuće.

- Moj prvi posao bio je i jedini posao, a da nije pevanje. Radila sam u jednoj u štampariji u Švajcarskoj. Na početku sam radila najteže poslove. Prenosila sam kutije, lepila nalepnice, a kasnije sam radila na traci. Od prve plate sam baki i deki renovirala kuhinju - ispričala je Milica i naglasila da bi i danas radila taj posao da mora.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Milica Pavlović

- I danas bih mogla da se bavim tim poslom jer je dobro plaćen i zaista sam ga dobro obavljala, ali verovatno se ne bih zadržala na duže staze u štampariji - rekla je pevačica.

I dok je radila u Švajcarskoj, ona je imala ambiciju da postane ovo što je danas. Pošla je na časove pevanja, prijavila se na takmičenje "Zvezde Granda", gde je ostvarila uspeh, i sada živi svoj san. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading