Napadnuta trudna Sofija Milošević!

Autor: Svet

Zabava

30.06.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević, od kako je ušla u vezu sa fudbalerom Lukom Jovićem “hejteri” je optužuju da je sa njim zbog novca, jer je Jovićev ugovor sa “Real Madridom” vredan 60 miliona evra.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sofija Milošević

Sofija je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u cvetnoj haljinici, a onda su je u komentarima na Instagramu optužili da je zatrudnela zbog novca i da je “najlakše trošiti tuđe pare”.

Trudnica već neko vreme boravi u Madridu sa svojim dečkom, odakle često objavljuje fotografije iz luksuzne vile sa bazenom, zatim fotke skupocenih odevnih kombinacija, satova i tašnica koje vrede i po nekoliko hiljada evra.

- Mučila sam se da nađem neku garderobu u kojoj će mi biti udobno i koja će mi lepo stajati - napisala je manekenka pozirajući u kratkoj haljinici, brendiranim papučama i tašnicom.

Dok su je jedni hvalili i rekli kako izgleda lepo u trudnoći, bilo je i onih koji su joj upućivali negativne komentare tvrdeći da se hvali skupim stvarima.

Jedan od komentara je:

"Žena samo troši tuđi novac. Lako je tako. Godinama je povezuju s brojnim sportistima i sada je napokon uspela da jednog stavi pod svoje”, zatim je usledio sledeći: „E, svi bismo se tako oblačili da imamo para, posebno tuđih. Lepo si se udala, ciljano”.

Sofija se nije obazirala na ove komentare, ali ih je nekoliko dana kasnije ipak obrisala i nastavila da objavljuje fotografije iz Španije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading