OTKRIVAMO! Folk zvezda u novoj sezoni popularnog šoua na TV Pink: Aca Lukas član "Pinkovih zvezda"!

Autor: Irena Karić

Zabava

30.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon povlačenja iz šou-programa "Zvezde Granda" folk zvezda Aca Lukas rešio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i nađe se na malim ekranima najgledanije komercijalne televizije u Srbiji. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lukas će biti prvi član žirija u najnovijoj sezoni "Pinkovih zvezda", koja će se od jeseni emitovati na TV Pink.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aca Lukas

Kako izvor iz produkcije ružičaste televizije navodi, Mitrovići su oduševljeni Lukasovim žiriranjem i smatraju da je on najbolja osoba za tu poziciju.

- Čelnici televizije Pink odavno su imali na umu da Lukas bude član žirija u najnovijoj sezoni "Pinkovih zvezda", koja će se emitovati u septembru ove godine, jer se on u svakom angažmanu tog tipa, kao i dok je žirirao u "Zvezdama Granda", dokazao kao pravi profesionalac i neprikosnoven za pravljenje šoua. Lukas je neko ko izuzetno voli da podrži mlade talente i ujedno priredi smeh i dobru zabavu za gledaoce - otkriva izvor upućen u pregovarački plan Željka Mitrovića i dodaje zbog čega su vlasnici Pinka doneli odluku da Lukas bude stub noviteta kada je reč o ovom zahtevnom projektu.

- Statistički podaci kojima se utvrđuje gledanost govore u prilog činjenici da ljudi vole da ga gledaju, a da ne govorimo o objektivnosti kojom komentariše kandidate. Aca je surovo iskren, a ima najviše iskustva od svih pevača kad je reč ne samo o prenošenju znanja na kandidate koji žele da se bave šou-biznisom već i kao zanimljiva javna ličnost koja će dati jednu posebnu notu celoj toj priči - ističe izvor Srpskog telegrafa.

Sve posle nas će biti smešno. Imam dosta ideja kako će to da izgleda. Budite uz nas, program će biti ludilo, potvrdio nam je Lukas

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ

Kako dalje saznajemo, Lukas je već tokom prošle godine pregovarao sa Mitrovićima, ali je emitovanje nove sezone odloženo, tako da je ovo samo potvrda onoga o čemu su već pričali.

- Aca je trebalo prošle godine da žirira, prihvatio je angažman, ali su čelnici odlučili da je bolje da se sa novom sezonom sačeka još jednu godinu. Produkcija Pinka radila je na poboljšanju projekta i uvođenju novina, tako da će nova sezona "Pinkovih zvezda" biti nešto zaista novo i neprevaziđeno. Lukas se obradovao kada je dobio poziv od Željka jer ove godine ionako ima jako malo angažmana oko nastupa zbog pandemije, te će mu biti sjajna zabava ovaj angažman, a i honorar sigurno nije mali - otkrio je izvor.

Foto: Srpski telegraf, instagram.com

Sloba, Đani i Dara u žiriju sa Lukasom?

Uveliko se spekuliše i ko će se naći rame uz rame sa Acom u novoj sezoni najgledanijeg šoua koji otkriva talente sa teritorije čitavog Balkana. Imena potencijalnih pevača koji bi trebalo da se nađu u ovom projektu su brojna, ali se nekoliko njih ističe.

- Ne možemo sa sigurnošću reći ko će biti u žiriju sa Lukasom jer je situacija sa koronom veoma neizvesna, ali izbor je pao na najaktuelnije, a to su Sloba Radanović, Dara Bubamara, Zorica Brunclik i Đani. U novoj sezoni se spremaju ne samo vizuelni već i organizacijski zahtevni noviteti, a Mitroviću su potrebni samo najbolji od najboljih - rekao je izvor.

Takođe, Aca je tražio da bude uključen u kreativni proces, te će doprineti koncepciji nove sezone, a učestvovaće i u odabiru ostalih članova žirija.

- On želi da se posveti maksimalno projektu, a Željko je bio oduševljen kada je čuo njegove ideje. Biće mnogo novina i svi su jako uzbuđeni.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Acom Lukasom, koji nam je potvrdio informaciju o novom angažmanu na TV Pink.

- Da, tačno je da ću biti u žiriju "Pinkovih zvezda", dobro ste informisani. Sve posle nas će biti smešno, imamo dosta ideja kako bi to trebalo da izgleda. Budite uz nas od septembra. Program će biti ludilo - potvrdio nam je Lukas, spreman za nove poslovne poduhvate.

Foto: Promo foto

"Pinkove zvezde" pretenduju da pokose "Zvezde Granda"

Kako je Srpski telegraf već pisao, Saša Popović od sledeće godine više neće biti direktor "Grand produkcije", te se postavlja pitanje da li će se uopšte realizovati snimanje sledeće sezone "Zvezda Granda", kao najgledanijeg i najisplativijeg poduhvata vlasnika estradnog keša. Sašinim povlačenjem znatno će biti oslabljena perspektiva "Granda". S obzirom na podatak da uvek u približno vreme startuju konkurentski projekti dve televizije, po svemu sudeći, "Pinkove zvezde" pretenduju da pokose "Zvezde Granda".

Foto: ST/N. PANČIĆ

Acin honorar preko 150.000 evra

Iako o honoraru ni produkcija ni Aca ne govore, sudeći po honorarima njegovih prethodnika, minimalna zarada folkera biće preko 150.000 evra. Zorica Brunclik po emisiji je dobijala 3.000 evra, te je njena zarada od projekta bila 105.000 evra, dok je pokojni kralj narodne muzike, prema spekulacijama, za svoje učešće u sezoni uzimao 175.000 evra.

- Lukasova zarada je ogromna, a iako ne smemo da otkrivamo cifru, neće biti ništa manja od njegovih kolega koje su ranije bile članovi žirija, naprotiv.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading