Testirana na koronu: Stigli rezultati Perućicine žene, nakon što je pevač završio u bolnici!

Autor:

Zabava

29.06.2020

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavestila sve na Instagramu!

RepublikaFoto: instagram.com/ljubaperucica
Katarina i Ljuba Perućica

Nakon što je njen suprug Ljuba Perućica završio u bolnici zbog upale pluća, supruga zvezde „Granda“ Katarina Kolozeus, koja trenutno nema nikakve simptome na koronu, uradila je testiranje i na sreću, rezultati su pokazali da ona nije zaražena.

Nekadašnja voditeljka televizije Happy saopštila je zabrinutim prijateljima i kolegama da je test na virus koji je zahvatio ceo svet - negativan.

– Dragi moji, samo da vas obavestim da su mi javili da nisam pozitivna na Covid-19 – objavila je Katarina na „Instagramu“.

Foto: instagram.com/ljubaperucica
Katarina i Ljuba

Rezultati Ljube Perućice još uvek nisu poznati, a pevač je nedavno obavestio svoje pratioce na Instagramu da je u KBC Bežanijska kosa i da ga ne uznemiravaju sa porukama i pitanjima, jer to smeta i njemu, ali još više ostalim pacijentima koji leže u bolnici.

Za sada, Ljuba je u bolnici zbog upale oba plućna krila, a testiran je i na koronavirus. Njegovi rezultati se očekuju uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading