Pokreće biznis u koji ulaže milion evra: Filip Živojinović postaje producent!

Autor: informer

Zabava

27.06.2020

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović snima film i TV seriju "Čudesna godina"! Sin Bobe Živojinovića i suprug Aleksandre Prijović producent je ovog mjuzikla, koji će koštati neverovatnih milion evra.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Aleksandra i Filip

Filip sa rediteljem Petrom Pašićem uveliko radi na filmu, čija će premijera biti u decembru 2021. A ako "Čudesna godina" bude bioskopski hit, postaće i TV serija.

- Petar i ja smo otvorili producentsku kuću "Miracle Year Media", koja će snimati igrane filmove, TV serije... Radimo na mjuziklu koji će vizuelno izgledati kao holivudski filmovi. Naš film je na javnom konkursu osvojio prvo mesto za najbolji scenario i najbolji film sa komercijalnim potencijalom, pa smo od Filmskog centra Srbije dobili 200.000 evra. U pregovorima smo sa partnerima i sponzorima, jer moramo da nađemo još neku finansijsku pomoć, pošto će nas ovaj projekat koštati milion evra. Ako dobro prođe u bioskopima, planiramo da napravimo i seriju! - kaže Živojinović.

Filip veruje da će to biti najuspešniji komercijalni film ikada.

- To bi mogao da bude regionalni blokbaster i jedan od najambicioznijih filmova koji su napravljeni u Srbiji. Ekipa je maksimalno posvećena, radimo po devet-deset sati dnevno - priča Filip i dodaje da ne zna ko će u mjuziklu dobiti glavne uloge:

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić

- Ugovore još nismo potpisali, zato ne mogu da otkrivam imena glumaca. Jedino mogu da kažem da će koreograf biti Milan Gromilić i da snimanje počinjemo početkom sledeće godine, a premijera je krajem 2021.

U mjuziklu će se naći evergrinovi iz bivše Jugoslavije, ali u novim aranžmanima.

- Moj veliki prijatelj Kiki Lesendrić dozvolio nam je da koristimo pesmu "Svet je lep kada sanjamo", a za ostale numere smo u pregovorima sa brojnim autorima - priča Živojinović.

Osim "Čudesne godine", Filipova i Petrova produkcijska kuća sprema film za strano tržište.

- Živeo sam pet godina u Los Anđelesu i poznajem ljude iz sveta filma, kao i Petar. To ćemo iskoristiti da projekte produciramo u Srbiji, ali da ih plasiramo na strano tržište. Pored toga, spremamo i nekoliko tok-šou formata i igranih serija, koje ćemo uskoro ponuditi televizijama - završava priču Živojinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srba

27.06.2020 16:38

Odustao od kafane. Propao projekat. Sada ulaže u rizičan projekat.