Moli sve koji ih poznaju da se testiraju: Nakon što se Ljuba Perućica javio iz bolnice, oglasila se i njegova supruga!

Autor:

Zabava

27.06.2020

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pevač Ljuba Perućica sinoć objavio da se nalazi u bolnici, oglasila se i njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Katarina i Ljuba

Ljuba Perućica trenutno se nalazi u KBC Bežanijska kosa, a kako je naveo ima upalu oba plućna krila i čeka rezultate na korona virus.

Katarina je objavila da se ona takođe testirala na koronu, ali da se oseća dobro i da se za razliku od pevača nalazi kod kuće.

Foto: instagram.com/printscreen
Objava Katarine Kolozeus

- Dragi moji, zamolila bih sve koji su bili u kontaktu sa mnom da se testiraju i da ukoliko primete i najmanji simptom odu kod lekara. Moj suprug i ja smo testirani na Covid 19, i kako su nam rekli, rezultate ćemo dobiti sledeće nedelje. Ja sam hvala Bogu dobro i kod kuće sam, za razliku od Ljube koji ima upalu oba plućna krila. Apelujem na sve da ne čekaju kašalj, već da s prvom temperaturom odu na pregled - poručila je Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading