Romana Panić boluje od teške bolesti!

Autor: Alo

Zabava

25.06.2020

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić uhapšena je u Australiji sa svojim prijateljem zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora, prenose australijski mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

Kako je ranije Romana pričala, veoma vodi računa o tome šta unosi u svoje telo, s obzirom da od tinejdžerskih dana boluje od dijabetesa.

- Imam životni zadatak da sebe dovedem u red kad je hrana u pitanju. Ponosna sam što uspevam u tome - rekla je ona za medije ranije, pa dodala čega se dugo pridržava.

- Najteže mi je da kontrolišem količinu, pošto moram na svakih četiri-pet sati da jedem malo i da prestanem onda kada je najslađe. Ali to i jeste umetnost življenja, pronaći balans u svemu što radiš i biti umeren, jer nam je onda sve dozvoljeno - jasna je bila Romana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kum

25.06.2020 12:14

Pljačkalaa bankomate po Australiji. Treba je osuditi na nekoliko godina. Ne vraćajte je ovamo.