SONJA: Opraštam Lukasu batine zbog deteta!

Zabava

21.10.2017

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna bura koja se podigla oko bračnog para Sonje Vuksanović i folkera Aca Lukasa se stišala, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Vuksanovićeva je rešila da povuče krivičnu tužbu koju je podnela protiv pevača kada je navodno upao kod nje u stan i naneo joj telesne povrede.

RepublikaFoto: instagram.com/sonjavu
Sonja Vuksanović i Aca Lukas

Naime, nakon višemesečnih svađa i razmirica paparaco Srpskog telegrafa je prvi put uslikao bračni par ponovo zajedno na aerodromu u četvrtak, kada su sa ćerkicom Viktorijom doputovali iz Beča. Sonja i Lukas su pokušali da izbegnu našeg foto-reportera, a kada su videli da njihov zajednički dolazak ipak nije prošao nezapaženo, brzo su se uputili svako na svoju stranu, te se pravili da se ništa neobično ne dešava. Da su oni, uprkos tvrdnjama, ipak rešili da zakopaju ratne sekire, govori i informacija da je Sonja rešila da povuče tužbu protiv supruga, a prijateljima je odluku pravdala očiglednom naklonošću koju mala Viktorija gaji prema tati.

- Oprostiću mu batine i to što me je tukao. Odustajem od tužbe zbog deteta! Zbog ćerke sam prelomila - priznala je Sonja prijateljicama.

Iako Lukas tvrdi da od emotivne bliskosti sa Vuksanovićevom nema ništa, njihovi prijatelji tvrde suprotno.

Lukas tvrdi da od emotivne bliskosti sa Sonjom nema ništa, ali njihovi prijatelji tvrde suprotno

- Njih dvoje su se pomirili i normalno komuniciraju već neko vreme. Obnovili su i stare strasti, viđaju se tajno, ali sada svoju ljubav ne žele da izlože pritiscima javnosti. Još je sve sveže, tako da se trude da od medija i ljudi koji ne pripadaju njihovom najbližem krugu sakriju što više mogu. Ne žele da se eksponiraju, njihov brak je već bio izložen osudama i komentarima, sad pokušavaju da zaborave na ružnu prošlost - otkrio je za Srpski telegraf izvor blizak paru.

Nakon ogromne prašine koja se podigla kada je isplivala informacija da Sonja vara Lukasa sa košarkašem Markom Jarićem, usledio je pravi haos i medijsko prepucavanje koje je trajalo čak nekoliko meseci. Nakon okršaja koji su imali u nekadašnjem zajedničkom stanu, folker je dobio zabranu prilaska i tužbu, koju je njegova supruga ipak rešila da povuče. Stupili smo u kontakt sa folkerom Acom Lukasom, koji nije želeo da komentariše ove navode.

 

- pre četiri meseca odjeknula informacija da Sonja vara Lukasa sa Jarićem
- nekoliko dana nakon toga Lukas podnosi zahtev za razvod
- početkom septembra Aca i Sonja imali okršaj u zajedničkom stanu
- Lukas dobija tužbu i zabranu prilaska Vuksanovićki
- u četvrtak prvi put uslikani zajedno kako se vraćaju iz Beča

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading