Nacionalna revija mode: Suzana Perić na Serbian Fashion Week-u!

Autor:

Zabava

25.06.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata modna kreatorka Suzana Perić učestvovaće na ovogodišnjem Serbia Fashion Week-u 29. juna u 20h u Muzeju Vojvodine u Novom Sadu, u okviru panela za dizajnere “Jun u oktobru” gde će se govoriti o tome koliko će se izmeniti način prezentovanja modnih kolekcija, kakva je kreativnost sada potrebna u modnoj industriji i kakva je perspektiva modnog biznisa.

RepublikaFoto: Andreja Damnjanović
Suzana Perić

Pored panela, Suzana će predstaviti svoje kreacije i na izložbi modnih dizajnera od 19 h istog dana, takođe u Muzeju Vojvodine, gde će biti izložene kolekcije urađene za prolećni Serbia Fashion Week koji je zbog pandemije otkazan.

Dizajnerka Suzana Perić dobitnica je nagrade Nedelje mode u Milanu u februaru 2020. za najboljeg internacionalnog dizajnera, i to drugu godinu zaredom, u organizaciji platforme Mad Mood, gde je učestvovala kao pobednica i kandidat upravo Serbia Fashion Week-a.

RepublikaFoto: Andreja Damnjanović

Nacionalna nedelja mode “Serbia Fashion Week”, jedini licencirani Fashion Week u Srbiji, ove godine održava se od 26. do 29. juna u Novom Sadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading