Zdravlje joj na prvom mestu: Brena isterala Sašu Popovića iz kuće

Autor:

Zabava

25.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena se od početka pandemije koronavirusa pa sve do sada strogo pridržava mera koje su propisane zbog KOVID-19, pa je tako zabranila i prijateljima da je posećuju.

RepublikaFoto: Printscreen
Lepa Brena

Naime, pevačica je bila veoma neprijatna prema dugogodišnjem prijatelju i saradniku, pa ga je isterala iz kuće, a kako izvor za naš list kaže, Saša Popović je u početku mislio da se ona šali, a kada je shvatio da je ozbiljna, pokupio se i otišao.

- Brena je veliki domaćin i ako neko voli društvo, to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saša bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, koji je inače već zaražen koronavirusom, odmah mu je rekla da se okrene i ode - priča izvor, pa dodaje:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

- Popović se našao u čudu jer nije moga da zamisli da će to doživeti baš od Brene, s kojom sarađuje decenijama. Ona mu je odmah objasnila da neće da se igra zdravljem, te da se mogu videti tek nakon dve nedelje ili kada se bude testirao i pokazao joj da je negativan. Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao. Sigurno je u trenutku bio ljut, ali je posle shvatio da to nije ništa lično, te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava da zaštiti porodicu i sebe od koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading