Roker žestoko uzvatio Andreani! Đorđe David: Ne znam ni ko je ta pevaljka!

Autor:

Zabava

24.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić i roker Đorđe David već mesecima se javno prepucavaju, a nedavno se u njihov sukob umešala i Andreana Čekić, kuma folk pevača.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić

Čekićeva se rokeru obratila javno i žestoko mu zamerila što je njenog kuma nazvao "narkomanom koji se druži sa zmajevima". Otvoreno je rekla da smatra da je Đorđe narkoman, ali joj roker nije ostao dužan.

- Andreana, ko je to? Nemam nameru da komentarišem tu vrstu pevaljki niti njoj slične - kratko je poručio Đorđe David.

Andreanina izjava koja je Davida isprovocirala nije bila nimalo naivna.

- Čitam da Đorđe David proziva Darka Lazića i pominje neke zmajeve. Odakle on zna za zmajeve? Davide, Đorđe, bilo bi jako lepo kada bi objavio neku pesmu umesto što objašnjavaš kako vidiš zmajeve kada si drogiran, pa da konačno čujemo šta pevaš. Ili si ti od onih što troše kiseonik uzalud. Svi pametni, a rezultati nula - napisala je nedavno pevačica na svom Instagram nalogu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Đorđe David

Podsetimo, sukob rokera i folkera traje otkako je David isprozivao Lazića da je pod dejstvom opijata izazvao saobraćajnu nesreću, a nastavio se i na snimanju emisije "Zvezde Granda". Tako je roker nedavno optužio folkera da nije posvećen mentorskoj ulozi u takmičenju i da se ne pojavljuje na probama jer je konstantno pod dejstvom opijata.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko Lazić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading