Bez dlake na jeziku! Goca: Ana Nikolić je teška lujka!

Autor: Irena Karić

Zabava

23.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan, osim što je poznata po svojim hitovima, i te kako je poznata i po britkom jeziku. Tako je bilo i ovoga puta kada je prokomentarisala koleginicu Anu Nikolić.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Goca Tržan

Naime, Tržanova je priznala da je poslala koleginici poruku, ali da joj ova nikad nije odgovorila.

- Anina pesma "Bilo je lepo" me je ludo zabavila kada je izašla. Baš sam joj poslala i poruku i čula sam možda još dve pesme i super mi je to. Ona je teška lujka. Meni je to zabavno, ne znam da li je to njoj zabavno. Nije lajko biti sam sa sobom u koži ludaka. Ona je napravila dugu pauzu zbog deteta i strašno volim kad se neko tako vrati. Doduše nije mi odgovorila na poruku, ne znam šta joj je i da li je to njen broj još uvek - rekla je Goca, pa se osvrnula na koronavirus i otkrila da se ničega ne plaši:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Ja nemam osećaj da je korona ni bila, nisam se time opterećivala uopšte. Evo, opet su počele priče da se vraća, ali ja to ne slušam. Što se tiče novčane krize, nismo je imali jer nismo imali gde da se rasipamo. Nigde nismo išli. Sve je to normalno u životu, ne brinem se ja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading