Panika u porodici Trajković: Đanijev sin i trudna snaja imaju koronu!

Autor:

Zabava

22.06.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Trajković, sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, i njegova verenica Nina, koja je u drugom stanju, zaraženi su koronavirusom.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Radiša Trajković Đani

Nakon što su portali preneli vest da su Miloš i Nina pozitivni na KOVID-19, oglasili su se pevač i njegova supruga Slađa Trajković.

- Kad ste pre čuli da su pozitivni? Istina je, testirali su se, test je pozitivan, ali imaju blage simptome i to prolazi. Osećaju se dobro i sin i snajka. Sve je kako treba. Ona je u četvrtom mesecu, ali ništa joj to ne škodi, oseća se super, prolazi im. Miloš bi trebalo za koji dan da počne da radi opet - rekla je Slađa.

Kako saznajemo od izvora bliskog porodici, situacija ipak nije tako jednostavna jer je Nina u drugom stanju.

Slađa: Istina je, testirali su se, test je pozitivan, ali imaju blage simptome i to prolazi

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

- Miloš je van sebe što je i njegova verenica pozitivna na koronu. Porođaj se bliži, tako da su u velikom strahu da se nešto ne dogodi detetu zbog virusa. Ipak, lekari brinu o njoj, nadaju se da će sve biti u redu - rekao je izvor.

Podsetimo, Miloš i Nina su se verili početkom ovog meseca, a prinova i dolazak naslednika obradovao je članove obe porodice. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading