Bila je jedno od zaštitnih lica: Otkriveno zašto je Nataša Miljković napustila RTS!

Autor: blic.rs

Zabava

22.06.2020

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularno televizijsko lice Nataša Miljković pridružila se timu N1 u svakodnevnom kreiranju emisije „Novi dan”, koja je na programu pomenute TV kuće od 8 do 11 sati. Ona će u narednom periodu zamenjivati koleginice Minju Miletić i Mariju Šehić, koje su na trudničkom bolovanju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nataša Miljković

Voditeljka otkriva kako je došlo do toga da se ponovo vrati Jutarnjem programu, ali ovog puta na kanalu N1. Emisiju će i voditi i uređivati u saradnji sa producentskom ekipom.

- Kolege sa N1 pozvale su me da im priteknem u malu pomoć, pošto se u redakciji Novog dana desio bebi bum. Minja Miletić i Marija Šehić su na najlepšem odsustvu sa posla, onom trudničkom. Izrazito poštujem N1, profesionalizam, visoke standarde i redovno gledam skoro sve njihove emisije, tako da nisam imala nikakvu dilemu da li da prihvatim ovaj poziv.

Da li ste se ipak premišljali u vezi s pomenutim projektom, budući da ste nekoliko puta izjavili da nikada više nećete raditi Jutarnji program?

- Nisam rekla da neću raditi Jutarnji, radim ga godinama sa ovom malom pauzom u „Među nama”. Važnije od termina je kvalitet programa.

Kako je Maja Nikolić reagovala na vašu odluku, s obzirom na to da s njom radite emisiju „Među nama”?

- Svi smo bili pomalo tužni, ali znamo da je ovo privremeno. Bilo je samo važno da umesto mene dođe najbolje moguće ime i kad smo to postigli, sve je na svom mestu. Presrećna sam što je Rada Đurić sada deo Televizije Nova S.

RepublikaFoto: Promo/TV Prva

Jeste li se čuli s koleginicama Minjom Miletić i Marijom Šehić, koje su radile „Novi dan”?

- Razmenile smo poruke, dobila sam ono najvažnije - „srećno i samo napred”.

Da li će ovog puta biti veći izazov da radite Jutarnji program s obzirom na vanredno stanje u zemlji?

- Ogroman je izazov jer u ovim vanrednim vremenima, iako postoji samo jedna tema, nijedan dan nije isti. Način rada se promenio, organizovanje redakcije pa samim tim i atmosfera.

U čemu se ovaj Jutarnji program razlikuje od jutarnjih koje ste radili na RTS i na Prvoj?

- „Novi dan” je pre svega informativni program s aktuelnim, važnim temama, objektivnim informacijama i analizama i sa gostima kojih nema na drugim televizijama. „Novi dan” nije moja autorska emisija, ali kao gledaocu jeste jedna od omiljenih.

RepublikaFoto: Promo/TV Prva

Izgleda da ste postali zaštitni znak jutarnjih programa domaćih TV kanala. Kako se osećate zbog toga?

- Nisam o tome razmišljala, ali hvala RTS-u za to.

Da li na ovaj zadatak gledate kao na neki novi početak?

- I da i ne. Da je angažman trajni, bio bi novi početak, ovo je jedno meni mnogo važno iskustvo koje nemam nameru da prokockam. Biti u takvom timu kao što su urednici i novinari N1 je pravi profesionalni poklon.

Mnogo života mi je ostalo na stolici u šminkernici.

Šta vam i dalje najteže pada kada je Jutarnji program u pitanju?

- Ništa. Ali ako baš hoćete nešto da vam kažem, neka to bude šminkanje i friziranje svakog dana. Na tim stolicama u šminkernici mnogo mi je života ostalo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading