Svađali se dok je on vozio: Mirko Šijan i Bojana Rodić doživeli udes, sleteli s puta!

Autor: Kurir.rs

Zabava

22.06.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na putu!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Mirko Šijan i Bojana Rodić

Mirko Šijan slupao je auto svoje nove devojke, a svastike Veljka Ražnatovića, Bojane Rodić.

Naslednik Goce Božinovske je udario desnu stranu kola, krilo i branik, prenosi Kurur.

Sve se desilo prošle nedelje, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Bojana bila u vezi s aktuelnim učesnikom rijalitija "Zadruga" Stefanom Karićem, zatim sa Kostadinom Terzićem, naslednikom prvog čoveka Crvene zvezde Zvezdana Terzića, ali i drugim beogradskim momcima.

Bojana i Mirko su se zbog njenog ranijeg ljubavnog života žestoko posvađali i Mirko je nesmotreno sleteo s puta. Šteta nije mala, a automobil je istog dana odvezen na procenu jer je osiguran. Šteta će se naplatiti preko kaska, s obzirom na to da Mirko ne radi i nema od čega da devojci nadoknadi štetu. S druge strane, Bojana je sve preuzela na sebe, a Mirko joj je pomogao da pronađe majstore. Tu nezgodu oboje kriju od očiju javnosti. Iako njih dvoje izbegavaju da pričaju za medije, Bojana i Mirko su revnosni u oglašavanju na društvenim mrežama. Slučajno ili namerno, Veljkova svastika je proteklog vikenda na Instagramu objavila fotografiju sa Šijanom i majstorima. Njih dvoje su prezalogajili dok su čekali da se reši problem s kolima.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Bojana i Mirko

Ovim povodom mediji su kontaktirali Božinovsku, koja za razliku od prethodnih dana nije bila raspoložena za razgovor:

- E, stvarno više ne znam šta da kažem. Pa ovo više nema smisla. Mirko nije vozio njen auto. Zašto da vozi Bojanin auto kad ima svoja tri automobila. Kakve on veze ima s tim autom. Ostavite nas na miru. Moj Mirko nije javna ličnost, kakav auto sad, aman više - rekla je vidno uznemirena pevačica. Međutim, kako izvor tvrdi da samo nekoliko ljudi bliskih Mirku i Bojani znaju za nezgodu, te da da Mirko nije ni rekao majci, tako da ona nije bila obaveštena kada su je pozvali za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading